Methodieken

Implementeren wat u bedoelt met onze methodieken


Methodiek voor  integratie van bedrijfsprocessen, werkinstructies en klantreacties

Wij denken de compliance met en performance van een organisatie drastisch te kunnen verbeteren, door bedrijfsprocessen, werkinstructies en klantreacties in één ‘gouden’ driehoek te integreren.
meer ⇒


Methodiek voor organisatie-ontwerp

Onze Tractatus Logico-Processus* (TLP)  beschrijft en relateert in één taxonomie de doelen van, en processen en taken in een organisatie, middels een beperkte set logische connectoren en in een natuurlijke taal.
meer ⇒


Methodiek voor opzetten en beheren van werkinstructies 2.0

Een methode voor werkinstructies die aan business-architectuur gerelateerd kan worden, en samenwerking tussen medewerkers en proceseigenaren faciliteert.
meer⇒


Methodiek om klantervaringen vanuit diverse kanalen terug te koppelen

Bijzonder zijn de voor verschillende kanalen eenduidige protocollen, de uitgebreide ontsluitingsmogelijkheden van klantinformatie en de constante terugkoppeling van de klantreacties naar eigen systemen én naar Procesgidsen.
meer⇒


Causale begroting ()

>>


Businessplan

>>


Communicatieplan ()

>>


Communicatie-architectuur

Zie : Communicatie-architectuur

 


Voor een vrijblijvend gesprek over hanteren van onze methodieken in uw organisatie:
P.P. Verroen
pp@ppverroen.nl 
+31 (0) 6 547 18 274

 

 


Creative Commons-Licentie
Elke methodiek van P.P. Verroen is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via https://www.ppverroen.nl/over-ons/adres/

©PP Verroen 2024